Köpvillkor

 

 

Allmän information

Officiellt namn: Festbutikken ApS
Company No.: 37898260
Adress fysiska ställe: Vallensbækvej 20A, 2605 Brøndby
E-post: kundeservice@festbutikken.dk - Mail 15:00 - återkoppling av dagen. 
Telefon:+45 26 21 21 17- vardagar 10:00 till 17:30

Festbutikken.dk är en e-etikett webbutik, så att du alltid har tillgång till den e-märket gratis Consumer Hotline, när du köper från oss. (Tillstånd)

 

Definitioner: 
parterna 
"Köparen" avser den fysiska person som verkar huvudsakligen utanför hans affärsverksamhet och genom att placera en order på Festbutikken / Partyshoppen lägger bud för inköp och leverans av vissa varor.
Festbutikken ApS används i följande både på den fysiska eller juridiska person som accepterar orderbekräftelsen och ordning köparen säljer de beställda varorna, och på webbplatsen, från vilken varor presenteras och beställde.

 

Produktinformation
På Festbutikken.se kännedom om de viktigaste egenskaperna för ytterligare information eller frågor om befintlig information vänligen skicka ett mail till kunderservice@festbutikken.dk

 

Priser: 
Alla priser är aktuell och gäller endast på dagen för beställning. Därför kan det finnas prisförändringar. 
Alla priser är inklusive 25% moms.

 

Beställning: 
Presentation av produkter med ett pris på Festbutikken.dk är inte ett bindande erbjudande, utan endast en inbjudan att lämna anbud. 
Köparens beställning av varor från Festbutikken.dk utgör inte ett bindande avtal, men ett bindande erbjudande till Festbutikken.dk att köpa varor på villkoren. 
Ett bindande avtal mellan köpare och Festbutikken.dk endast ingås när Festbutikken.dk genom en orderbekräftelse av Köparen godtar anbud.

 

Betalning: 
Den kontoinformation som du anger vid inköp av varor kommer att skickas direkt till PBS i krypterad form (SSL) som bara du och PBS läsa. Det finns ingen annan ser eller lagrar information om dig.Ved köp med ett kreditkort beloppet kommer så snart som varorna lämnar ur Festbutikken ApS dras från ditt konto.

 

Risken för oavsiktlig förlust eller skada: 
Först vid den tidpunkt då de beställda varorna har kommit i besittning av Köparen, risken att de beställda varorna förstörs eller skadas på grund av tillfälliga omständigheter, till köparen.

 

Reklamation:
Festbutikken ApS
 erbjuder 2 års rätt garanti från fakturadatum på tillverkning och materialfel (fel). Garantin omfattar inte fel eller skador som direkt eller indirekt orsakats av felaktig användning, bristande underhåll, våld eller manipulation. 
Faktura skall presenteras för Festbutikken ApS  i produkter som levereras till köparen har eller borde ha upptäckt felet råkar Festbutikken ApS inom 8 dagar. Annars förlorar köparen sin rätt att göra anspråk på felet.

Ange på begäran, visar felet.

 

Disclaimer och garanti: 
Festbutikken ApS har gjort det enkelt för dig att få relevant information på andra webbplatser via länkar. Dessa webbplatser är utanfö Festbutikken ApS kontroll. Därför kan vi inte hållas ansvariga för innehållet på dessa sidor. 


Närmare uppgifter om de varor som beställts från dessa webbplatser ingår inte i beskrivningen av varorna i avtalet mellan köparen och Festbutikken ApS. 
Säljaren ansvarar inte för direkta eller indirekta förluster på grund av de beställda varorna är för sent att köparen, eller de beställda varorna är defekta vid förseningar eller defekter som orsakas av köparens handling eller underlåtenhet eller omständigheter utanför de Festbutikkens ApS s kontroll såsom krig, upplopp, civila oroligheter, brand, statlig inblandning, beslag, valutarestriktioner, arbetsmarknadskonflikt av något slag, inklusive strejk och lockout eller liknande. 
Festbutikken ApS ger ingen självständig garanti för de varor som beställts och köparen får endast de garantier som beviljats ​​av tillverkaren till köparen.

 

Returnerar: 
På köpet har du 30 dagars retur / avbokning och 2 års garanti i lag, med följande undantag.: 
Make-up, kontaktlinser, peruker, strumpor och sprejfärg , musik och anpassade produkter.

 

Du måste vara minst 30 dagar från mottagandet av varorna att anmäla detta till kundeservice@festbutikken.dk eller tel:. +45 26 21 21 17 för beviljande som du vill returnera. Du får ett kvitto från oss. Inom 14 dagar efter att du har gett meddelande måste du returnera varan till oss. 
Det är viktigt att du kontaktar oss innan du skickar tillbaka den post@festbutikken.dk eller tel. +45 3819 8110, för att få veta hur produkten skall returneras.

När vi har fått det gångna tillbaka objektet, vi kontrollera varorna, och i händelse av att produkten har använts (se. Konsumentverkets promemoria av den 1 juli, har du rätt att ta kläder ur förpackningen och prova), gör vi en särskild bedömning av priset på en produkt kan medföra. Har du begagnade kläder, skrivit ned värdet till "kr. 0.00" 
Den minskade mängden vi förmedla betalningen som du betalade med. Du bör vara medveten om att i vissa debetöverföringar kan ta upp till fyra veckor, en relation som vi inte kan påverka. 


När du betalar returportot dras detta innan betalning. 
Varor som återsändes UFRANCO eller COD kommer inte att accepteras.Du kan inte längre ångra ditt köp genom att vägra att ta emot försändelsen. 
Dessa returregler gäller för alla som säljs genom distansförsäljning till privatpersoner varor - det gäller inte för produkter som säljs till företag.

 

Unpatched paket

Du kan inte avbryta inköpet genom att inte hämta paketet. Om ditt paket inte hämtas i tid, debiteras du 100 kr för att täcka våra hanteringskostnader.

 

Med reservation för ändringar: 
Festbutikken ApSförbehåller sig rätten att ändra och uppdatera de regler och villkor som gäller för denna webbplats. Därför är det viktigt att du håller dig informerad om eventuella ändringar.Om inget annat anges för de olika komponenterna beräknas skickas inom 2-5 dagar.

 

Missbruk: 
Missbruk av Festbutikken ApS  / Partyshoppen ApS 'namn kan leda till en polisanmälan.

 

 

FESTBUTIKKEN ApS

CVR nr.:37898260
Vallensbækvej 20A 
E-mail: kundeservice@festbutikken.dk 
Telefonnummer: 26 21 21 17 

(hverdage 10.00-17.00)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot
Trustpilot